Auditories web

Les pàgines web també noten el pas del temps

Ja tens una pàgina web i no et convenç? 😞 Ja fa temps que la vas fer i no la trobes atractiva o funcional? Creus que es podria millorar? Doncs és moment de fer-li una repassada a fons!

L’auditoria d’una web consisteix en analitzar tot un seguit d’aspectes de la web, tant a nivell tècnic, com a nivell de disseny i d’usabilitat. Aquesta tasca la podem englobar en tres grans grups d’anàlisi:

Canvis en les tendències del disseny web

Tendències gràfiques

El que fa uns anys era ‘la moda’ en alguns aspectes de disseny avui creen rebuig a l’usuari. Colorins molt estridents i abús d'ells, tipografies agressives, dissenys encaixonats, etc.

Mobile Friendly

Adaptació mòbil

L’ús dels mòbils és cada vegada és més alt i va traient el relleu als ordinadors a l’hora de navegar a Internet. El Sr. Google també té en compte l’experiència d’usuari i penalitza a les webs que no estan ben adaptades en versió mòbil.

Experiència d'usuari

Usabilitat i experiència d'usuari

Són les sensacions que té una persona quan navega per la teva web: si és fluïda, si els textos són llegibles, que els colors siguin adequats per una bona lectura, els botons siguin fàcilment clicables i funcionin, els menús estiguin ben organitzats, etc.

Analitzem pàgines web al blog i XXSS!

Vols una auditoria ?

Si vols una auditoria web i no t’importa que la comenti al blog i a les xarxes socials, demana la teva revisió gratuïta.

Mostraré els punts forts 👍 i febles 👎, aspectes de disseny destacables i altra informació no confidencial amb els altres usuaris.

com treballarem?

Preguntes freqüents de les auditories web

Segur que tens dubtes de com és el procés de l’auditoria web, quines són les etapes que en formen part o com es treballa des d’Onfaya.

Aquí trobaràs les preguntes més freqüents per no sentir l’obligació de contactar.

No obstant, no mossego! 😏 Pots preguntar sense cap tipus de compromís qualsevol dubte o demanar més informació i consell. Prometo que no et molestaré més enllà de resoldre les teves preguntes.

Un cop facis la teva sol·licitud d’auditoria web, em posaré en contacte amb tu per tal que em proporcionis les dades de la teva web (és molt important tenir els accessos per tal de fer una auditoria òptima).

Tot seguit, en un termini màxim de 7 dies et passaré un informe amb els aspectes analitzats, tant positius com negatius 📊, que he trobat a la teva web.

I, per acabar, en el cas que t’interessi millorar el lloc web t’enviaré propostes dels canvis (els que es puguin fer, ja que cada web és un món! 🌏)  o, en el cas que sigui necessari, una proposta de nou projecte 😉.

Les auditories tenen un preu de 120€*.

*iva no inclòs.

Les auditories gratuïtes es realitzen en el cas que em permetis comentar els aspectes millorables o destacables (no tot ha de ser dolent! ☺️) amb els altres usuaris a través del blog o xarxes socials d’Onfaya.

Són menys exhaustives que les auditories ‘privades’: s’analitzarà principalment l’usabilitat i la funcionalitat de la pàgina web a nivell d’usuari, sense entrar en aspectes tècnics ni de SEO. 

En el cas que, un cop feta l’auditoria, vulguis que es gestionin els canvis a la teva web actual, es facturarà segons les hores a destinar per posar la web a punt.

Per preferència sempre per correu electrònic. En el cas que sigui necessari, podríem comunicar-nos puntualment per telèfon, zoom/skype o per whatsapp.

Posem fil a l'agulla?

Som-hi, comencem l’auditoria!

Vols que fem un anàlisi de la teva web? Emplena el següent formulari i, un cop rebut, em posaré en contacte per demanar-te més dades referents a la web. 

En un termini de màxim 7 dies rebràs un informe detallat amb tots els aspectes de disseny, d’usabilitat i tècnics, tant millorables com acceptables 📝

1. Dades de contacte:

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: Minerva Risco.

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a hola@weareonfaya.com així com el dret de presentar una reclamació davant una autoritat de control.

Informació addicional: a weareonfaya.com/politica-de-privacitat trobaràs la informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la teva informació personal, incloent informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat i altres temes.