Propòsits d’any nou

És inevitable: comença un nou any i escrivim els propòsits que volem complir pel 2021. Alguns són nous, alguns són reciclats d’altres anys, ja que som especialistes a posposar coses 🙄.

Tots els propòsits estan plens de bones intencions, però passen els dies, arriba febrer, març… i el propòsit segueix sense subratllar-lo de la llista. Arriba juny i penses ‘ja pel mig any que queda, si d’això per l’any que ve!’ i l’operació bikini o l’anglès queda sense complir-se. T’hi identifiques? Jo sí 😬.

Idees de propòsits

Si no en tens suficients o no t’ho has plantejat, jo t’ajudo a marcar-te’n algun senzillet per aquest any (o pels següents, depèn de les teves ganes de complir-los 🙃):

Digitalitzar el teu negoci i estar onfaya 🔥: és el propòsit més important que et puc aconsellar. Deixem enrere un any força fatídic i hauràs vist que hi ha hagut un boom de serveis online. Si encara no tens pàgina web, ara és el moment! 👌 Deixa’t veure a Internet per arribar a més clients, la competència ja hi és.

Anar al gimnàs i no només a recepció per la matrícula: fer exercici és primordial. O això diuen, ja que és un dels meus propòsits més fallits de la meva vida 🤓. Quan fa fred, perquè fa fred. Si no calor, o està núvol. Sempre excuses… però crec que faré un pensament, un any més.

Fer servir el llevat pandèmic: durant el confinament van sortir molts aspirants a Master Chef per fer coques, pastissos i pans i el llevat es va esgotar molt ràpidament, estil paper de wc 🧻. Més d’un haurà caigut en comprar un paquet per fer alguna recepta! I no miro a ningú (sí, jo 😳).

Tenir cura de les plantes: no més planticidis 🌿. Regar-les ‘de tant en tant’ no és suficient!!

Aprendre anglès: imprescindible sí, però quina mandra! Però s’ha de posar-hi remei. Veure Netflix en versió original seria una opció, però si t’adorms ràpid no sé si és la més adequada 😪.

Deixar la procrastinació: el no fer res és necessari, però abusar-ne és perjudicial 🦥. Quants diumenges hem pensat: ‘va, demà dilluns començo a fer X cosa’ o ‘a partir d’ara duré una planificació a ratlla’. Planifiquè?

És l’any de la digitalització

Com t’he comentat abans, és l’any perfecte per donar el salt al món digital i tenir una pàgina web. El 2020 ha canviat moltes coses i moltes maneres de fer, per bé o per malament. Davant les restriccions del confinament s’han hagut de tancar temporalment molts negocis, i la millor manera de seguir connectats amb els clients o ser descoberts per altres clients potencials ha sigut Internet. No només xarxes socials (recordo que no tothom és usuari de les XXSS), sinó que apareguis a Google quan et busquin.

A vegades complir els propòsits costa si no tens motivació o algú que et guiï, però en aquest cas t’acompanyaré en tot el procés per aconseguir-ho junts 👏.

I subratllar un propòsit de la llista serà encara més satisfactori! T’animes?