La web com a un imprescindible

Les pàgines web són imprescindibles

La importància d’una pàgina web

No és que ho digui jo (que també 😜), ho diuen les estadístiques i els anàlisis en els comportaments dels usuaris a Internet.

Quantes vegades has buscat una empresa a Google per algun servei o producte que necessites, t’ha causat bona sensació la web i el que fan, i els has contactat? Doncs…què passa quan busquen el que fas i no hi ets?

La resposta és senzilla: compren o contracten a la teva competència.

I si no és motiu suficient per voler una pàgina web, et dono 8 motius més! 🎉

Quins avantatges té una pàgina web?

  1. 👀 Major visibilitat: els usuaris et poden trobar a Google (o Bing) cercant els serveis o productes que ofereixes. Fes que cliquin la teva web i no a la teva competència.
  2. 🌟 Millor imatge: la no digitalització pot mostrar una imatge negativa donant la sensació que no t’has modernitzat ni professionalitzat. Molts usuaris et buscaran a Internet per investigar-te abans de contactar-te 🔍.
  3. 📅 Possibles clients 24/7: no hi ha horaris d’obertura, es pot visitar la web en qualsevol moment de qualsevol dia de l’any.
  4. 🙋 Donar a conèixer el teu equip: sabies que la majoria d’usuaris, quan volen contractar uns serveis o comprar un producte, volen saber qui hi ha darrere? Dona valor al teu equip humà! Pot ser un factor determinant per escollir-te.
  5. 💌 Contacte eficient: número de telèfon per trucar, email per enviar un correu, direcció per trobar-te, formulari per enviar un missatge, whatsapp per contactar, horaris d’obertura… mai ha sigut tan fàcil la comunicació!
  6. ❤️ Enamorar amb el que fas: ensenya la teva màgia, el valor dels teus productes i serveis, els seus avantatges i les seves característiques.
  7. 🔃 Connexió amb les xarxes socials: des de la web pots mostrar els links a les teves xarxes o al contrari, a les xarxes pots mostrar la teva web. D’aquesta manera tens més possibilitats d’atraure clients i mostrar-te a diferents plataformes.
  8. 💬 Testimonis: un apartat amb testimonis reals pot donar-te molta credibilitat i confiança

Ja t’he convençut i creus que una web és imprescindible?

Doncs no t’ho repensis més! Omple el formulari de l’apartat de pàgines web per conèixer més sobre tu i sobre el teu negoci i trobarem el projecte ideal adient a les teves necessitats.