Posa't en contacte

Dubtes, informació o simplement saludar 👋

Navegant per la web has trobat que no saps amb què decidir-te, necessites consell o vols demanar informació sobre algunes de les propostes que es podrien adaptar al que estàs buscant? No dubtis en posar-te en contacte i et respondré sense cap tipus de compromís.

També em pots enviar un correu electrònic a hola@weareonfaya.com 😊.

1. Dades de contacte:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Minerva Risco.

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a hola@weareonfaya.com així com el dret de presentar una reclamació davant una autoritat de control.

Informació addicional: a weareonfaya.com/politica-de-privacitat trobarás la informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la teva informació personal, incloent informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat i altres temes.

solucions a les teves necessitats

Et recordo què podem fer per enlairar-te

Auditories web

Si ja disposes d'una pàgina web però ja no et fa tilín, creus que necessita una repassada o vols una segona opinió, revisem-nos-ho junts.

Pàgines web

El producte estrella i el més recomanat per fer-te visible 🌟.
Obre les portes del teu negoci a Internet i mostra tot allò que ofereixes. Hi ha un munt de possibilitats, d'opcions i funcionalitats per a que la teva web tingui èxit.

Google My Business

No tens fitxa al Google Maps? És imprescindible sortir-hi ja que és un dels resultats a les cerques que més es consulten i facilita el contacte directe.