Google My Business

La xinxeta al Maps 📍

Sabies que la majoria de nosaltres quan busquem un negoci per Google, tenim tendència a mirar la fitxa del Google? (💡aclariment de termes: aquesta funcionalitat es diu Google My Business i està integrada al Google Maps). A un simple cop d’ull podem veure imatges, valoracions, horaris, accedir a la pàgina web, fer una trucada o veure la ruta per arribar-hi amb un simple clic. Té un munt d’avantatges, te’ls explico!:
SEO Local

SEO Local

Google ho sap tot, per bé o per malament. Mostrarà el teu negoci a aquelles persones que busquin el teu sector a la teva localització, o quan Google conegui les seves ubicacions i estiguin a prop.

Informació actualitzada

Informació actualitzada

Has canviat l'horari comercial? Obres durant el matí d'un festiu? O, en canvi, faràs pont? Tens un restaurant i ara ofereixes take away i vols mostrar la carta? Tota aquesta informació la pots incloure a la fitxa per tal que ho sàpiguen en tot moment.

Opinions dels usuaris

Aportacions dels usuaris

Google MB permet que els usuaris puguin penjar fotografies i també donar feedback, i això és fantàstic! Et proporciona informació de primera mà sobre el que els agrada (o no) i de les seves necessitats i opinions.

Comunicació amb els usuaris

Facilita el contacte

Qui no ha clicat mai el botó de trucada de les fitxes del Google? És la manera més ràpida de contactar per a qui busca el teu telèfon! A més, també dona opció amb un sol clic a entrar a la teva web o geolocalitzar-te. Més fàcil, impossible 👌.

*Potser et preguntaràs per què Onfaya no té fitxa al Maps… doncs la raó és perquè Google considera que els que tenim un negoci online no podem optar a tenir una xinxeta al mapa. La seva resposta és que GMB no, però que per exemple puc fer anuncis o obrir un canal de youtube. Magnífiques alternatives, sí! 😞

Des d’aquí reinvindico el dret de poder gaudir del SEO local els que no ens podem permetre tenir una oficineta i treballem des de casa 😭.

com treballarem?

Preguntes freqüents de Google My Business

Segur que tens dubtes de com és el procés de la creació de les fitxes de Google My Business, quines són les etapes que en formen part o com es treballa des d’Onfaya.

Aquí trobaràs les preguntes més freqüents per no sentir l’obligació de contactar.

No obstant, no mossego! 😏 Pots preguntar sense cap tipus de compromís qualsevol dubte o demanar més informació i consell. Prometo que no et molestaré més enllà de resoldre les teves preguntes.

  • Creació de compte de gmail, en el cas que no es tingui.
  • Seguiment de la verificació del negoci Google o reclamació de la propietat.
  • Creació i personalització de la fitxa amb la informació i imatges que proporcionis.
  • Assessorament de contingut.
  • Resposta de les valoracions dels usuaris.
  • Redacció d’entrades del blog.
  • Actualització de la fitxa un cop finalitzat el servei.

El preu per la creació, personalització, assessorament i posada a punt de la fitxa és de 40€*.

*IVA no inclòs.

Per preferència sempre per correu electrònic. En el cas que sigui necessari, podríem comunicar-nos puntualment per telèfon, zoom/skype o per whatsapp.

…t’ensenyaré com gestionar-la i t’aconsellaré amb quins apartats hauries de tenir una revisió i actualització periòdica.

Posem fil a l'agulla?

Som-hi, fem que apareguis al Maps!

Ja t’has decidit a sortir al mapa? Genial! Emplena el següent formulari. Un cop rebut, en un termini de màxim 48 hores rebràs un seguit de petició d’informació per emplenar la fitxa i posar-nos en marxa 🚀. T’espero!

1. Dades de contacte:
2. Dades del teu negoci:

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: Minerva Risco.

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a hola@weareonfaya.com així com el dret de presentar una reclamació davant una autoritat de control.

Informació addicional: a weareonfaya.com/politica-de-privacitat trobaràs la informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la teva informació personal, incloent informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat i altres temes.