hola! Encantada que estiguis aquí

Qui hi ha darrere d’aquestes línies

El més difícil d’iniciar un projecte propi crec que és escriure aquest apartat. Definir qui ets i què fas és molt més complicat que redactar un article de física quàntica 😅. Així que intentaré fer-ho de la manera més objectiva possible, no prometo res!

 

Abans de res, si no has vist el per què del nom d’Onfaya… onfaya és la transcripció literal de l’expressió anglesa on fire 🔥, que al català seria com ‘estem en ratxa’, ‘estem a tope’. Aquesta paraula em provoca sensacions d’optimisme i entusiasme, espero que a tu també i que vulguis estar onfaya  🎆, així poder-te ajudar a aconseguir una digitalització d’èxit!

la part professional

Fem veure que ens posem seriosos

Mentiria si digués que el món tecnològic, del màrqueting, de webs i tot el que engloba això és el que sempre he volgut fer des que era petita. La veritat és que jo he sigut de lletres i així he treballat durant varis anys de la meva experiència laboral més destacable.

A vegades la vida ens dona oportunitats de canvis que no s’han de desaprofitar per reinventar-se, i crec que és de les coses més importants que he fet, tant pel que implica personal com professionalment.

No obstant, laboralment no he canviat les meves competències en els diferents sectors que he estat: la disciplina, l’empatia, la proactivitat i les ganes d’aprendre (i ensenyar!) amb la formació contínua m’han acompanyat a totes les tasques que he dut a terme.

L’últim any sí que he treballat en aquest sector, que probablement sigui el causant que hagi volgut pujar un escaló més i iniciar el projecte Onfaya amb moltíssima il·lusió ✨.

Team Onfaya

la part personal

La més informal

Les formalitats estan molt bé però últimament passem molta estona darrere d’una pantalla i les relacions i comunicacions s’estan refredant, cada vegada ens assemblem més a robots ☹️. Sempre he defensat que hem de ser molt més naturals i autèntics a l’hora de relacionar-nos amb els altres i és el que he intento plasmar per aquí.

Fan del pack netflix+sofà+manta, practicant del realfooding vegetarià, soc addicta a Aliexpress, m’agraden els cactus 🌵 (tot i que jo a ells no) i les postes de sol, i no podria viure sense els memes ni l’humor sarcàstic.

He de confessar que no treballo sola… tinc dues becàries meravelloses, la Gala i la Lexa. Encara no saben fer cafès ni fotocòpies però temps al temps, amb salsitxes i paciència s’aconsegueix la màgia. Són les millors muses 💕 i una de les raons que Onfaya existeixi, fet que algun dia explicaré al blog.

 

Gala, Minerva i Lexa

No saps si un projecte online és el que necessites?

Parlem-ne i resolem dubtes per impulsar el teu negoci 🚀