Pàgines web

La teva carta de presentació

Avui en dia les pàgines web són essencials. És ben cert que si no estàs a Internet no existeixes! I, encara que tinguis xarxes socials, no substitueix a una pàgina web tot i que es complementen genial.

Així que és el moment de crear la teva carta de presentació amb tota la informació que pot atraure als teus clients o potencials clients (aquells que et necessiten però encara no ho saben 😏). Et mostro els dos tipus de pàgines web amb les que treballo i que s’adaptaran com un guant a tu:

Creació de pàgines web per a petits negocis i empreses

Pàgines corporatives

Són les webs estàndard on hi ha la informació separada per diferents subpàgines i apartats. Permet mostrar als teus clients i clients potencials tots els teus magnífics serveis i productes i donar a conèixer qui ets i al teu equip. La formula màgica per donar visibilitat al teu negoci i augmentar els contactes i vendes.

Un exemple clar és aquesta web d'Onfaya, on estàs ara.

One page o pàgines web úniques

One pages

Guanqué? 😐 Les one pages (o pàgines úniques) es diferencien de les corporatives en que són webs on tota la informació es mostra a la pàgina principal sense tenir altres sub-pàgines per les que navegar. Són webs ideals per a negocis petits que vulguin una web més directa i senzilleta.

com són les pàgines web?

Característiques imprescindibles per a una web professional

WordPress

Totes les webs es realitza amb el gestor de continguts WordPress, easy!

Úniques

Es construeixen des de 0, les plantilles no entren en els meus plans a priori.

Autogestionables

Pels valents que vulguin modificar i actualitzar els textos i les imatges.

Responsive

Webs totalment adaptades a mòbils, tablets i ordinadors. Miris per on la miris, la veuràs estupenda.

SEO Friendly

Aplicació d'accions SEO bàsiques per enamorar a Google i afavorir el posicionament.

Videotutorials

Un cop acabada et proporcionaré diferents vídeos de gestió per a que puguis consultar sempre que vulguis.

com treballarem?

Preguntes freqüents de les pàgines web

Segur que et sorgeixen alguns dubtes per com començar el teu projecte, quines són les etapes que en formen part o com es treballa des d’Onfaya.

Aquí trobaràs les preguntes més freqüents per no sentir l’obligació de contactar.

No obstant, no mossego! 😏 Pots preguntar sense cap tipus de compromís qualsevol dubte o demanar més informació i consell. Prometo que no et molestaré més enllà de resoldre les teves preguntes.

 1. Primer de tot et passaré un qüestionari per conèixer molt millor sobre tu, sobre el teu negoci i sobre les teves idees.
 2. Un cop rebut, t’enviaré una proposta + pressupost de projecte (o un parell en el cas que sigui possible) per a que ho meditis i veure si t’encaixa.
 3. Si la resposta és un sí 🎉 aprofundiré en les estructures i disseny per tal que validis, i una guia per a que redactis els textos* en el cas que no els tinguis fets o no els tinguis clars. També et demanaré tot el material gràfic** (fotos, imatges, logotips, etc.)
 4. I un cop rebi la teva conformitat a tot plegat, em posaré mans a l’obra a construir la teva web!


Quan estigui acabada, la revisarem junts i si està tot correcte, es procedirà a la publicació i ja podràs lluir-la.

Els terminis de cada fase dependrà de la disponibilitat d’ambdues parts. S’establirà al principi del projecte i per part meva el compromís és del 100%.

*en el cas que no proporcionis els textos, es pressupostarà a part la redacció.

**en el cas que no disposis de logo, o el vulguis modificar, no et preocupis! Trobarem un professional extern per ajudar-te.

A grans trets, el projecte inclou:

 • Domini i hosting.
 • Instal·lació i configuració de WordPress.
 • Plugin premium de constructor.
 • SEO bàsic.
 • Creació de correus electrònics.
 • Configuració de plugin de cookies.
 • Briefing de disseny + 2 canvis.
 • Correcció i consell de contingut.
 • Consell de tria d’imatges d’ús lliure.
 • Un mes de manteniment.
 • SEO avançat.
 • Plugins de pagament extres.
 • Redacció de contingut*.
 • Logotips, disseny gràfic**.
 • Servei de fotografia**.

*Es pressuposta a part.

**En cas de necessitar-ho, t’ajudo a trobar un professional.

La pregunta que tothom busca 😜.

Tot i que soni a tòpic, és cert que cada projecte és un món i les funcionalitats no sempre són les mateixes, per tant és difícil establir un import tancat. Soc molt transparent en aquest sentit i tindràs ben detallat el pressupost.

Tot i així, a preus orientatius:

 • Onepage: és a partir de 550€*.
 • Pàgina corporativa: a partir de 950€*. 


*IVA no inclós.

Per preferència sempre per correu electrònic. En el cas que sigui necessari, podríem comunicar-nos puntualment per telèfon, zoom/skype o per whatsapp.

…s’ha de mantenir. Les pàgines web estan formades per petits ‘programes’ que necessiten actualitzacions. El manteniment permet tenir la web totalment segura, evitar atacs i vulnerabilitats, assegurar que totes les funcionalitats de la web funcionen perfectament i mantenir el disseny de la pàgina sense alteracions. A més de còpies de seguretat per si es remenen coses i no es pot tirar enrere.

Finalitzat el projecte, et proposaré diferents serveis de manteniment per tenir la web com nova permanentment!

Posem fil a l'agulla?

Som-hi, comencem el teu projecte!

Ja tens una mínima idea del que vols i del que necessites? Doncs iniciem junts el teu projecte! Emplena el següent formulari amb tota la informació possible per poder tenir una visió més àmplia del teu negoci i de tu.

Un cop rebut, en un termini de màxim 48 hores laborables rebràs una proposta (o depèn com sigui el projecte, un parell per tal que tinguis alternatives a escollir) i estarà a les teves mans quan comencem l’aventura digital 🚀. T’espero!

1. Dades de contacte:

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: Minerva Risco.

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a hola@weareonfaya.com així com el dret de presentar una reclamació davant una autoritat de control.

Informació addicional: a weareonfaya.com/politica-de-privacitat trobaràs la informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la teva informació personal, incloent informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat i altres temes.